pühapäev, 7. september 2014

Eristu oma töökuulutusega: lisa sinna ristsõnamõistatus

Mis muudab töökuulutuse atraktiivseks ning aitab sellel jõuda potentsiaalsete kandidaatideni? Hea töökuulutuse üheks kriteeriumiks on kindlasti see, et ta peab silma jääma ning sellega huvi tekitama. Silma jäämise eelduseks on aga lisaks põnevale ametinimetusele (ehk kuulutuse pealkirjale), humoorikusele (st asjakohasele sõnakasutusele) ja ettevõtte mainele, kindlasti ka atraktiivne väljanägemine. Siinkohal saab kasutada erinevaid põnevaid pildilahendusi, alates karikatuurides, lõpetades asjakohaste fotode või miks mitte ka põneva mängulise lahendusega.

Seekord tahangi teiega jagada ühte järjekordselt põnevat töökuulutust, millega siis DPD on oma meeskonda otsimas VÕTMEKLIENDIHALDURIT.

Siinkohal on tegemist põneva kompetentsipõhise ristsõna-töökuulutusega, kus huviline saab kuulutuses välja toodud ristsõnamõistatusse lisada puuduolevad tähed, et näha mis sõna kokku tuleb.
DPD on sellist ristsõna vormi küll leidlikult ära kasutatud: ülevalt alla sõnad on ju kandidaatidele esitatavad kompetentsusnõuded, mille puhul tuleb vastavasse veergu lisada siis puuduolev täht, et näha, mis sõna kokku tuleb ehk mida inimeselt eeldatakse/oodatakse.

Tahad, et sinu töökuulutus silma jääks? – veendu, et see eristuks teistest! Nii paned sa inimesed oma kuulutusest rääkima. Just nagu selle DPD kuulutuse puhul, mis lisaks mulle jäi silma ka personalijuht Helenale.


Soovitused töökuulutuse koostamiseks:
- Töökuulutuse puhul on oluline ka loov lähenemine – nii eristud teistest ja paned inimesi oma kuulutusest rääkima, mis omakorda suurendab võimalust jõuda potentsiaalsete kandidaatideni.
- Tavapärase tööülesannete, nõuete või pakutava loetlemise asemel lisa need töökuulutusse väikese vimpkaga, kas siis ristsõnana või mõne muu mõistatusena.
- Ristsõnu suudavad koostada ka juba algklasside lapsed, seega kindlasti suudad seda ka sina. Siinkohal on erinevaid võimalusi, saad jätta lihtsalt tühja täitmata ruudu nagu DPD seda tegi või siis kasutad mõnda muud lahendust nagu näiteks selles Krediidiinfo töökuulutuses


Hea lugeja, kutsun sind üles teavitama põnevast töökuulutusest! Oled ise koostanud kuulutuse, mille üle oled uhke ja tahaksid teistega jagada või on sul silma jäänud mõni, mis on väga eriline ja põnev, siis anna mulle sellest julgelt teada aadressil helo_tamme@yahoo.com või kirjutades mu Facebooki sõnumitesse. Kõigi enne 30.septembrit laekunud kuulutuste vahel loosin välja ühe õnneliku, kellele kingin suure karbi šokolaadi J



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar